Скорешна активност

Стрим на активност на сите регистирани членови регистрирани на IT.mk | Форум.

 1. На Metuzalem му/ѝ се допаѓа Oktar's мислење во темата Рутерот им го скратува животот на пакетите.

  Ми требаше време да сфатам што е проблемот. Нема проблем, никој никого не убива.

  27 Март 2017 at 18:18
 2. stefano одговори на темата Vs. Мобилни Телефони.

  ВАТ??? Не да се лизна, се смачка и искрши на мразот со претходново!

  27 Март 2017 at 18:14
 3. reflexmk одговори на темата Проценка Продавам Asus Strix R7 370 4GB - 2 парчиња.

  Најгоре.

  27 Март 2017 at 18:05
 4. ileste одговори на темата Intel vs AMD.

  Cenata na AMD plocite e posolena kako X99 da treba da kupuvas i mora naj high-end ploca da zemes za neso da mozes da overklokuvas Ryzen...

  27 Март 2017 at 18:00
 5. omegaRED одговори на темата Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија.

  Кажуј што ти треба. На 6.11.10 EU ROM сум. Sent from my Redmi Note 3

  27 Март 2017 at 17:40
 6. the_maker одговори на темата Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија.

  А?

  27 Март 2017 at 17:36
 7. На the_maker му/ѝ се допаѓа Avid's мислење во темата Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија.

  Колор? Но.

  27 Март 2017 at 17:35
 8. На Jovan2389 му/ѝ се допаѓа gokica's мислење во темата Што е HDR?.

  Деновиве а и во иднина се почесто ќе го среќаваме поимот HDR. Најмногу е застапен кај телевизорите а првите чекори се прават и на...

  27 Март 2017 at 17:35
 9. На stefano му/ѝ се допаѓа spiritBreaker's мислење во темата Vs. Мобилни Телефони.

  Збор на денот: деенкрипција :) Sent from my Redmi Note 3

  27 Март 2017 at 17:35
 10. CokeZone одговори на темата Dropshipping - Совети и искуства.

  Каква врска има G2A affiliate program-от со dropshipping жити се?

  27 Март 2017 at 17:34
 11. На CokeZone му/ѝ се допаѓа Volkswagen's мислење во темата Dropshipping - Совети и искуства.

  Да ете и јас сеа тоа го гледам. Ако функционира реално, не се проблем 10 EUR

  27 Март 2017 at 17:33
 12. На Isak Keyten му/ѝ се допаѓа imperial's мислење во темата Што е HDR?.

  Само краток осврт на ова... Не, пејсажот има иста боја и сред ден и сред ноќ, односно и кога е осветлен и кога не е. Односно... нема...

  27 Март 2017 at 17:30
 13. На Teget му/ѝ се допаѓа Whisky Vishera's мислење во темата Кога би бил ваш IT.com.mk, вие би.....

  недозволиво е да се нема https на ваков сервис во 2017. да не случајно бидеме сведоци после на itforumleaks :) in any case kids, use a...

  27 Март 2017 at 17:23
 14. На Teget му/ѝ се допаѓа M.Pix's мислење во темата Кога би бил ваш IT.com.mk, вие би.....

  Цар.

  27 Март 2017 at 17:21
 15. На Teget му/ѝ се допаѓа gokica's мислење во темата Кога би бил ваш IT.com.mk, вие би.....

  Рецензии сакаме сите но за жал најголемиот дел од фирмите во МК не ја сваќаат потребата од соработка на ова поле сериозно. Имаше обиди...

  27 Март 2017 at 17:20
Вчитување...